H E M P S U B L I M E

Lijn voor hydratatie

H E M P S U B L I M E

Een innovatief assortiment SUBLIME BEHANDELINGEN verrijkt met hennep, met uitstekende heilzame en verfraaiende eigenschappen, ideaal om het juiste niveau van hydratatie en voeding te herstellen.
Hennep is namelijk rijk aan de meervoudig onverzadigde verzuren Omega-3 en Omega-6, spoorelementen (ijzer, calcium, magnesium, kalium en fosfor) en vitamines (E,A,B,C), die voor de juiste hydratatie en een correct hydrolopodisch evenwicht zorgen.
Hierdoor zijn de producten op basis van hennepolie bijzonder waardevol voor haar dat naar droogheid neigt en de eerste tekenen van veroudering toont.


P L U S 

  • HYDRATEERT extreem droog, futloos en dof haar
  • VOEDT IN DE DIEPTE om het optimale niveau van hydratatie te behouden
  • VERSTERKT geeft het haar elasticiteit, body en extreme glans

HEMP SUBLIME SHAMPOO

Hemp Sublime Shampoo is een hydraterende shampoo die speciaal is ontwikkeld voor droog en broos haar. Het haar wordt zachtjes gereinigd, versterkt, gevoed en gehydrateerd door de verrijking met hennepzaadolie. Hemp Sublime Shampoo geeft een zijdeachtig gevoel aan het haar en geeft het haar meer glans. Daarnaast wordt het haar dynamischer en gezonder.GEBRUIKSAANWIJZING:

Aanbrengen op een vochtige hoofdhuid.
Masseer het zachtjes en spoel het daarna grondig uit.
Herhaal indien nodig.
Ga verder met Ultimate Luxury Conditioner of Ultimate Luxury Mask, afhankelijk van de mate van uitdroging.


HEMP SUBLIME CONDITIONER

Hemp Sublime Contidioner is een hydraterende conditioner die speciaal ontwikkeld is voor droog en broos haar. Het haar wordt zachtjes gereinigd en wordt tegelijkertijd versterkt, gevoed en gehydrateerd. Hemp Sublime Conditioner heeft een verzorgende en ontwarrende werking op het haar. Droog en broos haar wordt intensief verzorgd zonder het haar te verzwaren waardoor het op lange termijn een perfecte hydratatie behoud.GEBRUIKSAANWIJZING:

Aanbrengen op schoon, handdoekdroog haar.
Kam door en laat 1-2 minuten inwerken.
Spoel grondig af en style indien nodig.
Regelmatig gebruiken voor het beste resultaat.
Rond de behandeling af door Ultimate Luxury Elixir aan te brengen.


HEMP SUBLIME MASK

Hemp Sublime Mask is een intensieve en hydraterende behandeling die speciaal ontwikkeld is voor droog en broos haar. Het haar wordt intensief verzorgd en krijgt meer hydratatie. Hemp Sublime Mask heeft een voedende en versterkende werking tot diep in de haarwortels. Het haar wordt hersteld van binnenuit om zo het hydratatie niveau van het haar terug te brengen.

GEBRUIKSAANWIJZING:

Aanbrengen op schoon, handdoekdroog haar.
Kam door en laat 3-5 minuten intrekken.
Spoel grondig af en style indien nodig.
Gebruik één of twee keer per week, afwisselend met Hemp Sublime Ultimate Luxury Conditioner, afhankelijk van de mate van uitdroging.
Meng voor een diepere conditionering met een paar druppels Hemp Sublime Ultimate Luxury Elixir.


HEMP SUBLIME ELIXIR

Hemp Sublime Elixer is een wellness behandeling geschikt voor alle haartypes. Het is verrijkt met hennepzaadolie wat zorgt voor een hoge hydratatie van het haar haar. Samen met voedende en versterkende eigenschappen wordt het haar versterkt en ontward. Hemp Sublime Elixer verzacht het haar tot diep in de haarwortels wat de elasticiteit, helderheid en glans teruggeeft aan het haar. Geschikt voor dagelijks gebruik.GEBRUIKSAANWIJZING:

1-2 doses langs de schacht en punten aanbrengen op schoon, handdoekdroog haar, daarna afdrogen. Breng aan op droog haar voor verdere conditionering en hydratatie.
Om de hydraterende werking van de Hemp Sublime-behandelingen te intensiveren, breng je een paar druppels aan voor het wassen en laat je het een paar minuten rusten.

 


P R O D U C T E N