C E M A N I

Professionele lijn voor mannen

C E M A N I

Cemani is speciaal ontwikkeld voor mannen die opzoek zijn naar schoonheid en avontuur. De laboratoria van Selective Professional hebben de specifieke lijn Cemani gecreëerd die speciaal gericht is op de mannenwereld. Het is een behandellijn die voorzien is van essentiële en effectieve producten. Het biedt een optimale verzorging en schoonheid aan het haar en de baard. Cemani is makkelijk en eenvoudig in gebruik en is te gebruiken voor alle situaties en gelegenheden.


Stay on the crest!


P L U S

  • STYLING om het haar stevigheid, textuur en definitie te geven
  • GRAY voor wit en grijs haar, om hun nuances te versterken of de eerste tekenen van veroudering te bedekken
  • BAARD voor de behandeling van baard en snor

BACK TO BLACK

Cemani Back to Black is een zwart gekleurde stylinggel wat een grijs/zwarte kleur met een natuurlijk effect geeft. Het geeft het kapsel een sterk en langdurig effect. Dankzij de vloeibare substantie is het gemakkelijk in gebruik en gemakkelijk aan te brengen. Cemani Back To Black geeft geen vlekken op hoofdhuid en handen tijdens of na het aanbrengen. Het is veilig en makkelijk in gebruik en laat geen resten achter na het wassen.GEBRUIKSAANWIJZING:

Masseer een kleine hoeveelheid gel in de handpalmen en breng aan op gedroogd of handdoekdroog haar, afhankelijk van het gewenste kapsel.


BEARD OIL

Cemani Beard Oil is een voedende olie die speciaal ontwikkeld is voor de baard. Het is een voedende olie dat glans aan de baard geeft en niet verzwaart. Cemani Beard Oil trekt snel in en geeft naast een heerlijke geur ook een gezonde uitstraling aan de baard. Daarnaast worden voedselgeuren en zweetgeuren geneutraliseerd.GEBRUIKSAANWIJZING:

Breng een kleine hoeveelheid aan in de handpalmen, verdeel het gelijkmatig over de baard en masseer zachtjes.
Spoel niet af.


EXTRA SHINE

Cemani Extra Shine is een styling wax die een optimale glans geeft aan het haar en een zachte controle over het haar geeft. Het is de perfecte manier om het haar te definiëren en zorg voor een elegante look. Daarnaast geeft Cemani Extra Shine het haar meer glans en dynamiek. Het haar wordt niet verzwaart.GEBRUIKSAANWIJZING:

Masseer tussen de handen en werk in op droog of vochtig haar, afhankelijk van de gewenste look.


HYPER FIX +

Cemani Hyper Fix + is een extra sterke en vloeibare gel. Het is een sterk fixerende gel die gemakkelijk aan te brengen en te verdelen is. Het is speciaal ontwikkeld voor zowel kort als half lang haar. Cemani Hyper Fix + houdt het haar stralend en gehydrateerd. Het verhoogt een natte look en krijgt zichtbaar meer glans. Daarnaast laat het geen resten achter.GEBRUIKSAANWIJZING:

Masseer een kleine hoeveelheid gel in de handpalm en werk in op droog of vochtig haar, afhankelijk van de gewenste look.


MATT MOLDER

Cemani Matt Molder + is een wax die een matte look aan het haar geeft. Het zorgt ervoor dat het haar gehydrateerd blijft vanaf het moment dat het aangebracht wordt. Het bestaat uit een uitgebalanceerde mix van wasachtige componenten. Op deze manier geeft Cemani Matt Molder + een natuurlijke styling met een middelsterk effect. Het haar wordt niet verzwaart en laat geen zichtbare resten achter.GEBRUIKSAANWIJZING:

Masseer tussen de handen en werk in op droog of vochtig haar, afhankelijk van de gewenste look.


P R O D U C T E N