P O W E R P L E X

Power in the hair

P O W E R P L E X

Een geavanceerde en professionele behandeling voor verschillende technieken.

POWERPLEX verbetert het resultaat en voorkomt haarbreuk en beschadiging aan het haar. Het bevat geen kleurstoffen, conserveermiddelen, parabenen of dierlijke ingrediënten.

POWERPLEX beschermt de op eiwitten gebaseerde bindingen in het haar en hersteld beschadigde haarstructuren door eerdere behandelingen. Daarnaast zorgt het ervoor dat er nieuwe bindingen tussen de aminozuurketens wordt gecreëerd.


P L U S

  • EXCLUSIEVE FORMULE bevat een innovatief gepatenteerd molecuul van natuurlijke oorsprong, specifiek ontworpen om op drie hoofdniveaus in te werken, verantwoordelijk voor de sterkte en schoonheid van het haar
  • PERFORMANCE dringt gemakkelijk door in de haarschacht en creëert nieuwe verbindingen met zijn proteïnestructuur. Het beschermt het haar, geeft nieuwe kracht en vitaliteit, herstelt beschadigde structuren en versterkt de effecten van technische diensten.
  • SIMPLICITY de speciale formule maakt het mogelijk om het te gebruiken met alle technische diensten, waardoor hun prestaties worden verbeterd: kleuringen, blonderen, chemisch ontkrullen, permanent, spray permanent en keratine ontkrulling.

POWERPLEX BLONDEER POEDER

POWERPLEX blondeer poeder geeft het haar bescherming, glans en helderheid.
Een innovatief suikercomplex zorgt ervoor dat het haar een sterk verzorgende, hydraterende en beschermende eigenschappen geeft aan de haarvezels.

POWERPLEX Blondeer Poeder zorgt voor een gelijknamige dat het haar tot wel 8 tonen lichter kan maken. Het neutraliseert gele ondertonen en maakt het haar glanzend en stralend. Om het beste resultaat te garanderen wordt aangeraden het in combinatie met POWERPLEX Oxy te gebruiken.

 

GEBRUIKSAANWIJZING:

  • Standaard textuur - 1: 2
  • Aangepaste textuur  - 1: 1 of 1: 1,5 afhankelijk van de gewenste textuur en van de technische dienst

 

INWERKTIJD:
45 minuten


POWERPLEX

Powerplex Kit is een professionele behandeling die het haar bescherming biedt bij verschillende technische behandelingen. Op deze manier kan er op een veilige manier met broos en gevoelig haar gewerkt worden. Powerplex Kit is een veelzijdige behandeling die weerstand biedt tegen statisch haar en gespleten haarpunten. Dankzij de verrijking met Jojoba-olie heeft de behandeling een verzachtende en hydraterende werking op het haar. Het is de perfecte behandeling om het werken met broos en droog haar te verzorgen en te voorkomen.GEBRUIKSAANWIJZING:

  • POWERPLEX n° 1 BOND CREATOR creëert nieuwe bindingen door het haar te beschermen en te versterken tijdens alle technische behandelingen.
  • POWERPLEX n° 2 BOND FORTIFIER versterkt de zojuist gecreëerde nieuwe bindingen door voeding en hydratatie te bieden en het cosmetische resultaat te verbeteren.

 

 


POWERPLEX MASK

POWERPLEX Maintenance Mask is een voedend en een conditionerend masker. Het is ontwikkeld om de effecten van de Powerplex-behandeling op lange termijn aan te houden en te kunnen verlengen.
Het masker geeft glans, elasticiteit en zachtheid aan het haar en houd het haar tegelijkertijd gehydrateerd en gevoed.

 

GEBRUIKSAANWIJZING:
Aanbrengen op schoon, handdoekdroog haar.
Kam door om het product te verdelen.
Laat 2-3 minuten inwerken, verleng tot 5 minuten voor een diepe hydraterende werking, spoel daarna grondig af en style indien nodig.


POWERPLEX OXY

POWERPLEX Oxy bevat hetzelfde molecuul als wanneer je een professionele POWERPLEX-behandeling

krijgt. Het haar blijft tijdens het blondeerproces beschermt en word geconditioneerd. Het helpt gele
ondertonen tegen gaan en geeft het haar een glanzende en heldere uitstraling.


GEBRUIKSAANWIJZING:

  • Standaard textuur - 1: 2
  • Aangepaste textuur  - 1: 1 of 1: 1,5 afhankelijk van de gewenste textuur en van de technische dienst

 


POWERPLEX SHAMPOO

Powerplex Maintenance Shampoo is een onderhoudende shampoo.
De shampoo reinigt, voedt en verstevigt zowel haar als hoofdhuid op milde wijze. Op deze manier worden de voordelen van de Powerplexbehandeling verlengd op lange termijn. Geeft het haar een zijdezacht gevoel en uitstraling.GEBRUIKSAANWIJZING:

Aanbrengen op een vochtige hoofdhuid.
Masseer het zachtjes in en spoel het daarna grondig uit.
Herhaal indien nodig.
Ga verder met Powerplex Mask.


POWERPLEX SPRAY

POWERPLEX Spray Mask beschermt, hydrateert, verzorgt en versterkt het haar van
binnenuit. Op deze manier worden de effecten van de behandeling verbeterd en verlengd op langere termijn. POWERPLEX Spray Mask geeft het haar glans en zachtheid.GEBRUIKSAANWIJZING:
Aanbrengen op schoon, handdoekdroog haar.
Grondig kammen en zonder uit te spoelen doorgaan met stylen.
We raden aan om ook een kleine hoeveelheid op droog haar te gebruiken voordat je een stijltang gebruikt.


P R O D U C T E N