R E B U I L D I N G T R E A T M E N T

Professionele Reconstructie

R E B U I L D I N G T R E A T M E N T

Rebuilding Treatment is een professionele behandeling die beschadigd haar weer te herstellen. Het is gemaakt van hyaluronzuur en herstelt het haar na overmatig gebruik van hitte producten en chemische producten. Het voorkomt dat het haar zwak, broos en ruw wordt. Rebuilding Treatment is de “X-Strong” oplossing met een optimaal effect. Helpt de structuur van het haar herstellen en brengt het terug naar zijn oorspronkelijke schoonheid. Het is werkzaam binnen 15 minuten op ieder beschadigd haartype.


P L U S

  • ZUIVEREND - DETOX bevrijdt het haar van zware metalen, kalkresten, styling en onzuiverheden
  • BEVORDERT X5 een echte matrix van 5 hyaluronzuren met verschillende molecuulgewichten, om op alle niveaus van de haarstructuur in te werken
  • DISCIPLINE conditionering en antistatische werking
  • VERSTERKT de elasticiteit en weerstand tegen breuk vanaf de eerste toepassing

CHELATING SHAMPOO 

De Chelating Shampoo is een emulsie die verrijkt is met hyaluronzuur. Deze hebben een zuiverende werking op zowel de hoofdhuid als het haar. Onzuiverheden worden van het haar verwijdert en tegelijkertijd gereinigd. Vervolg met de N.2 Re-Build Behandeling.GEBRUIKSAANWIJZING:

Verdeel over een vochtige hoofdhuid. Masseer het product in het haar en spoel het daarna zorgvuldig uit. Herhaal indien nodig. Ga verder met N.2 REBUILD TREATMENT.


REBUILDING TREATMENT 

De Re-Build Behandeling is verrijkt met hyaluronzuur en aminozuren. Het heeft een volume gevend effect op het haar en geeft daarbij een beschermend laagje. Op deze manier wordt het haar gehydrateerd.GEBRUIKSAANWIJZING:

Na gebruik van N.1 CHELATING SHAMPOO, aanbrengen op de lengtes en punten en vervolgens kammen voor een gelijkmatige verdeling. Laat 10-15 minuten intrekken en spoel daarna uit. Ga verder met N.3 EINDBESCHERMER.

MAXIMALE INWERKTIJD 10-15 minuten


FINAL PROTECTOR

N.3 Final Protector is een conditionerende behandeling die niet uitgespoeld hoeft te worden. Het is verrijkt met hyaluronzuur en geeft naast een conditionerend effect ook een beschermend effect af. Het haar wordt antistatisch en de haarvezels worden verzegeld en gepolijst. N.3 Final Protector is met een extra lichte textuur die het haar voedt en hydrateert.GEBRUIKSAANWIJZING:

Goed schudden voor gebruik. Spray op gewassen en handdoekdroog haar op een afstand van ongeveer 20 cm. Kam om de distributie te vergemakkelijken. Ga verder met drogen en stylen.


HOME SHAMPOO

Home Shampoo is een hydraterende en herstellende onderhoudsshampoo voor ernstig beschadigt haar. Het is verrijkt met hyaluronzuur en het haar wordt zachtjes gereinigd en tegelijkertijd gehydrateerd. Met het gebruik van de Home Shampoo worden de voordelen van de behandeling in de salon verlengt.GEBRUIKSAANWIJZING:

Verdeel over een vochtige hoofdhuid. Masseer het product in het haar en spoel het daarna zorgvuldig uit. Herhaal indien nodig. Het wordt aanbevolen om het product te gebruiken in combinatie met N.5 HOME CONDITIONER.


HOME CONDITIONER

Home Conditioner is een conditionerende, hydraterende en herstellende onderhoudsbehandeling voor ernstig beschadigt haar. Met het gebruik van de Home Conditioner wordt er een beschermende en voedende laag op het haar gecreëerd wat het borstelen vergemakkelijkt.GEBRUIKSAANWIJZING:

Na gebruik van N.4 HOME SHAMPOO, aanbrengen op de lengtes en punten en vervolgens kammen voor een gelijkmatige verdeling. Laat 3-5 minuten intrekken en spoel daarna uit.