α KERATIN

Green Technology

α KERATIN

De nummer 1 Vegan keratine straightening behandeling.

A-keratin zorgt ervoor dat beschadigt en gestrest haar weer stijl, glad en hersteld wordt. Het kroeseffect in het haar wordt geëlimineerd. A-keratin zorgt voor een langdurig resultaat dat kan oplopen tot wel 12 weken.

Een revolutie binnen de producten van het ontkrullen van het haar. Met de professionele producten worden hoge prestaties gecreëerd die voldoen aan de veiligheidsnormen. Er zijn verschillende gespecialiseerde tests uitgevoerd welke bevestigen dat de producten kwaliteit en veiligheid bieden en garanderen met de producten van A-keratin.


P L U S 

 • HERSTELT Het haar wordt zichtbaar verbeterd van binnenuit
 • CONDITIONS de Vegan keratine heeft een delicate en verzachtende werking
 • BESCHERMD de groene technologie garandeert uitstekende resultaten in elke situatie en op sterk beschadigd haar

α KERATIN PRE-TREATMENT SHAMPOO 1

Met de A-keratin pre-treatment shampoo 1 worden zowel het haar als de hoofdhuid diep gereinigd. Doormiddel van de alkaliteit en de chelaatstoffen in de shampoo, worden onzuiverheden, kalksteen en resten van het stylen verwijderd. Op deze manier wordt het haar geholpen om open te staan voor nieuwe professionele behandelingen.

A-keratin pre-treatment shampoo 1 bevat een sles, zout- en parabeenvrije formulie met een pH waarde van 6,5 – 7,5.

 

GEBRUIKSAANWIJZING:

Gelijkmatig aanbrengen op nat haar.
Masseer het product in en spoel het grondig af.
Herhaal het proces minstens twee keer, spoel het af en föhn het.
Ga verder met de andere α-keratineproducten, afhankelijk van het te behalen resultaat.
Alleen voor professioneel gebruik.


α KERATIN TAMING FLUID

α Keratin Taming Fluid is speciaal ontwikkeld om kroezen in het haar te verwijderen. Daarnaast helpt het om ieder haartype onder controle te houden en te beheren, dit kan voor zowel natuurlijk haar als behandelt haar. A-Keratin Tamin Fluid geeft het haar glans en een zijdeachtig gevoel wat zorgt voor een stralend uiterlijk. Daarnaast wordt het haar van binnenuit herstelt. A-Keratin Taming Fluid is ontwikkeld voor professioneel gebruik en bevat een pH-waarde van 1,5 – 2.

 

10 simpele stappen voor sensationele resultaten:

 1. Verifieer de haarstatus, natuurlijk of behandeld, en de integriteit ervan.
 2. Breng de Pre-Treatment Shampoo 1 aan op nat haar en masseer het zachtjes in. Herhaal het proces minstens twee keer.
 3. Kam het haar en föhn het geheel of gedeeltelijk met een haardroger, afhankelijk van het haartype: droog natuurlijk haar 100% en droog behandeld of beschadigd haar 80%.
 4. Doe ca. 50 - 100 g product in het haar, afhankelijk van haartype en hoeveelheid. Verdeel het haar in 4 delen. Draag beschermende wegwerphandschoenen en breng de Taming Fluid 2 slot voor slot aan met een borstel; masseer het in. Verdeel over de lengtes en punten met een kam met brede tanden; niet op de hoofdhuid aanbrengen.
 5. Dek af met de speciale warmtekap en laat 20 - 25 minuten inwerken.
 6. Drogen zonder spoelen, drogen met een föhn en een platte borstel.
 7. Neem fijne lokken van ongeveer 0,5 cm dik, en begin bij de wortels, maak ze 8 - 10 keer recht met een voorverwarmde stijltang van 200-220 ° C. Op natuurlijk haar de stijltang meerdere keren aanbrengen. Op beschadigd haar de 200 ° C niet overschrijden.
 8. Spoel het haar na het ontkrullen grondig uit met overvloedig water. Gebruik alleen indien nodig α-Keratin Maintaining Shampoo.
 9. Breng Conditioning Mask 3 aan. Laat het 3 tot 5 minuten intrekken en spoel het daarna grondig uit.
 10. Droog met een föhn.

α KERATIN CONDITIONING MASK

A-Keratin Conditioning Mask is een masker dat het haar conditioneert en het effect van een ontkrul behandeling maximaliseert en verlengt. Dit kan mogelijk gemaakt worden in de salon of gewoon thuis. Het haar wordt zichtbaar gladder en zachter gemaakt. Daarnaast wordt het haar goed beschermd tegen beschadigingen van buitenaf.
A-Keratin Conditioning Mask bevat een pH waarde van 3 – 4,5.

 

GEBRUIKSAANWIJZING:

In de kapsalon: Nadat het haar volledig gestijld is, maakt u het haar nat met veel water en brengt u het masker over het hele hoofd aan. Kam om het gelijkmatig te verdelen. Laat het 3-5 minuten rusten, spoel het daarna af en föhn het.
Thuis: na het reinigen van het haar met de α-keratine Maintenance Shampoo gelijkmatig aanbrengen en 3-5 minuten laten intrekken. Spoel het af met water en föhn het droog.


α KERATIN MAINTAINANCE SHAMPOO

Met de A-Keratin Maintenance Shampoo wordt zowel het haar als de hoofdhuid gevoed,

verzorgd en gereinigd. Op deze manier kunnen de effecten van de styling behandelingen worden verlengd. Verrijkt met een speciale formule met Andiroba olie, wat ervoor zorgt dat het haar zachter wordt. Daarnaast blijft het haar gehydrateerd en makkelijk te doorkammen.

SLESS, ZOUT & PARABENVRIJE FORMULE.
pH 5-5,5

 

GEBRUIKSAANWIJZING:

Verdeel het gelijkmatig over de hoofdhuid.
Masseer het over het haar en spoel het daarna af met water.
Herhaal het indien nodig.
Ga verder met α-keratin Conditioning Mask.


α KERATIN SPRAY MASK

A-Keratin Spray Mask is gebaseerd op plantaardige keratine. Het is een leave-in spray masker dat zowel op nat als droog haar aan te brengen is. Het is speciaal ontwikkeld om ieder haartype te kunnen temmen, versterken en herstellen. A-keratin Spray Mask zorgt ervoor dat het haar tijdens de behandeling makkelijk de borstelen is. Daarnaast zorgt het ervoor dat zowel krullend als stijl haar makkelijk gecontroleerd en gedefinieerd wordt. Het haar krijgt een zachtere, glanzende en natuurlijkere uitstraling.

 

GEBRUIKSAANWIJZING:

In de kapsalon: na het aanbrengen van α-keratine taming fluid, fijn sprayen over het haar op een afstand van ongeveer 20 cm. Kam door om het product te verdelen.

Thuis: spray op nat of droog haar op een afstand van ongeveer 20 cm. Kam door om het product te verdelen. Niet afspoelen en drogen zoals vereist.


α KERATIN SPRAY

A-Keratin Spray geeft een onmiddellijk effect bij slechte weersomstandigheden.

Verrijkt met onder andere Andiroba-olie en plantaardige keratine. Plantaardige keratine is de groenere versie op de originele keratine.
Het geeft het haar een zachte en glanzende uitstraling en is makkelijk in gebruik op zowel nat als droog haar.

 

GEBRUIKSAANWIJZING:

Spray direct op droog haar zonder uit te spoelen. Ideaal ook voor het gebruik van de stijltang. Goed schudden voor gebruik.


α KERATIN TONE CONTROL

A-Keratin Tone Control is een speciale formule die gemaakt is om de warme tonen in het haar te neutraliseren. Daarnaast worden de koudere tonen in het haar gecontroleerd en geoptimaliseerd. Zo worden ongewenste reflecties tijdens een a-keratine behandeling verwijderd. Tijdens deze behandeling wordt er aandacht besteed aan de haarvezels.

 

GEBRUIKSAANWIJZING:

Voeg α-keratine tone control toe aan de Taming Fluid 2 in variabel % op basis van het gewenste resultaat:

OM TONALISATIE TE VERKRIJGEN

warmere toning  5%
koudere toning 15%
speciale toning van 20% tot 30%

OM TE ONDERHOUDEN

hetzelfde niveau van toning 10%
Volg de instructies in het α-keratin menu volgens de geselecteerde service.


P R O D U C T E N