D E C O L O R V I T

Blondering dat oplicht tot 9 tinten

D E C O L O R V I T

Decolorvit, volledig toegewijd aan de wereld van blond haar, is het veelzijdige assortiment dat is ontworpen om de moeilijkste uitdagingen aan te gaan en kwaliteitsdiensten aan te bieden met volledig respect voor de haarstructuur. Een compleet bleekassortiment tot 9 niveaus, voor elke techniek, elk resultaat en elke haarstructuur. Met veganistische formules, gepigmenteerde texturen om ongewenste highlights tegen te gaan en delicate geuren om de bleekervaring plezierig te maken voor zowel professionals als klanten, is Decolorvit essentieel om te slagen en op te vallen in de wereld van blondines.


P L U S

  • VEGAN TECHNOLOGIE de nieuwe beschermingstechnologie die zowel binnen als buiten de haarvezel werkt; het maakt veilige, hoogwaardige resultaten mogelijk met ingrediënten die niet van dierlijke oorsprong zijn
  • EXCLUSIEVE SAFE-SALON FORMULES compact, niet-vluchtig, garanderen de remming van ongewenste tinten
  • GEUREN natuurlijke, delicate geuren die het aanbrengen aangenaam maken
  • SPREKENDE VERPAKKING moderne verpakking met verklarende afbeeldingen die de functionaliteit, prestaties en kenmerken van de afzonderlijke producten illustreren

DECOLORVIT ACTIVE USE

Specifieke activator ontworpen om samen te werken met de producten uit het Decolorvit-assortiment. Dankzij de speciale formule die het exclusieve anti-geel pigment bevat, maakt het blond haar egaal en briljant, waardoor ongeveer 20% meer oxidanten kunnen worden gebleekt dan normale oxidanten, terwijl de haarvezel wordt beschermd. De vloeibare textuur mengt zich gemakkelijk met zowel poeder als crème, waardoor homogene mengsels die gemakkelijk aan te brengen zijn.

Verkrijgbaar in: 10, 20, 30, 40 vol

 

GEBRUIKSAANWIJZING:

Volg altijd de mengverhoudingen die worden aanbevolen voor het product van Decolorvit.


DECOLORVIT FREE HAND

Decolorvit Free Hand is een wit poeder speciaal ontwikkeld voor behandelingen uit de vrije hand: balayage, ombré en meer creatieve technieken. Het blondeerd tot 7 niveaus waardoor het haar glanzend en zacht wordt. Geformuleerd met guargom en klei, geven de absorberende eigenschappen de kalkachtige textuur extreme elasticiteit en hechting. Het is niet-streperig en droogt niet uit en maakt bleken mogelijk zonder gebruik van folie; het omhult de haarstructuur, waardoor deze elastisch en geconditioneerd blijft.

 

GEBRUIKSAANWIJZING:

DECOLORVIT Free Hand mag uitsluitend gemengd worden met DECOLORVIT Active Use 10-20-30-40 vol. op basis van het gewenste bleekniveau. Aanbrengen op droog haar. Laat rusten, maar controleer het bleekproces elke 5 minuten, maximaal 50 minuten. De rusttijd is afhankelijk van de haarconditie. Wanneer de rusttijd voorbij is, goed uitspoelen met water.

Techniek
Blonderen uit de vrije hand

Blondeert
Tot 7 niveaus

Mengverhouding
1:2

Rusttijd
Maximaal 50 minuten

Synergie
10-20-30-40 vol.


DECOLORVIT ERASER

Decolorvit Eraser is een beitscrème die is samengesteld om op milde wijze totale of gedeeltelijke oxidatiekleuren te verwijderen. De romige, compacte textuur biedt maximale controle, waardoor het product specifiek op de aangetaste plekken kan worden aangebracht. Met een geavanceerde ammoniakvrije technologie. Het verwijderd veilig zelfs directe pigmenten en zorgt voor optimale resultaten met slechts één toepassing. Het werkt progressief en snel; het maakt het mogelijk om het haar tot 3 niveaus te blonderen, terwijl de haarstructuur volledig gerespecteerd wordt.

 

GEBRUIKSAANWIJZING:

DECOLORVIT Gum mag uitsluitend gemengd worden met DECOLORVIT Active Use 10-20 vol. op basis van het gewenste vermogensniveau. Meng de crème grondig met een kwast of een spatel om een ​​uniforme consistentie te verkrijgen. Onmiddellijk aanbrengen op droog, ongewassen haar. Wacht tot het gewenste effect is bereikt, 20 tot 30 minuten. Wanneer het gewenste effect is bereikt, grondig afspoelen met water.

Techniek
Beitsen of licht blonderen

Blondeert
Tot 3 niveaus

Mengverhouding
1:1 voor standaardtoepassingen
1:1,5 voor maatwerk toepassingen

Rusttijd
Maximaal 30 minuten

Synergie
10-20 vol.


DECOLORVIT ULTRA

Decolorvit Ultra is een hoogwaardig blondeerpoeder met een hoog oplichtend vermogen. Pullulex-technologie versterkt de bescherming van het haar tijdens de technische service en maakt het mogelijk om zelfs op de donkerste basis onberispelijke resultaten te bereiken. Het is zeer veelzijdig en zorgt voor een uniforme ontkleuring met een langdurig resultaat en minimale haarbreuk. De geavanceerde formule met een diep intense kracht werkt van binnen naar buiten in de haarstructuur, voor stralend blond en zacht haar.

 

GEBRUIKSAANWIJZING:

DECOLORVIT Ultra mag uitsluitend gemengd worden met DECOLORVIT Active Use 10-20-30 vol. Meng in een kom, op basis van de consistentie en de gekozen techniek. Breng de crème aan op droog haar en laat het inwerken. Houd de ontwikkeling van het bleken in de gaten. Wanneer de inwerktijd voorbij is, grondig afspoelen met lauw water.

Techniek
Extreem blonderen

Blondeert
Tot 9 niveaus

Mengverhouding
1:2 voor standaardtoepassingen; 1:1,5 of 1:2,5 voor maatwerktoepassingen

Rusttijd
Maximaal 45 minuten

Synergie
10-20-30 vol.


DECOLORVIT PLUS

Decolorvit Plus is een universeel blauw blondeerpoeder, gericht op het neutraliseren van warme highlights. Ideaal voor een superverhelderende, gelijkmatige en regelmatige werking op zowel natuurlijk als gekleurd haar. De maximale gebruiksflexibiliteit, dankzij de romige textuur die kan worden aangepast en aangepast aan de gekozen applicatietechniek, maakt het mogelijk om een ​​gecontroleerde bleekwerking tot 7 niveaus te verkrijgen, terwijl de haarstructuur intact blijft.


GEBRUIKSAANWIJZING:

DECOLORVIT Plus mag uitsluitend gemengd worden met DECOLORVIT Active Use 10-20-30-40 vol. op basis van het gewenste bleekniveau. Meng het product en breng het aan op droog haar. Laat rusten, maar controleer het bleekproces elke 5 minuten, tot een maximum van 55 minuten. Wanneer de rusttijd is verstreken, grondig uitspoelen met water.

Techniek
Aanpasbaar of totaal blonderen

Blondeert
Tot 7 niveaus

Mengverhouding
1:2 voor standaardtoepassingen; 1:1 of 1:1,5 voor maatwerktoepassingen

Rusttijd
Maximaal 55 minuten

Synergie
10-20-30-40 vol.


DECOLORVIT SCALP

Decolorvit Scalp is een compact, violet blondeerpoeder. Ontworpen voor maximale verlichtingsprestaties, geleidelijk en zacht voor de hoofdhuid en voor bijzonder belaste lengtes. De romige textuur garandeert een hoog prestatieniveau in alle veiligheid en met maximaal respect voor de haarstructuur. Oceanex-technologie houdt de hoofdhuid ook gehydrateerd en elastisch en beschermt de haarvezel tijdens het bleekproces, voor maximaal comfort tijdens het aanbrengen. Gemakkelijk gehomogeniseerd, druipt of zwelt niet onder alle gebruiksomstandigheden en blijft lang zacht zonder ooit uit te drogen.

 

GEBRUIKSAANWIJZING:

DECOLORVIT Hoofdhuid mag uitsluitend gemengd worden met DECOLORVIT Active Use 10-20-30 vol. op basis van het gewenste blondeer niveau. Meng en breng aan op droog haar. Laat het rusten, maar controleer het bleekproces elke 5 minuten, tot een maximum van 35 minuten voor toepassingen op de hoofdhuid en 60 minuten voor toepassingen op de haarschacht. De rusttijd is afhankelijk van de keuze van het actieve gebruiksvolume van DECOLORVIT en de structuur van het behandelde haar. Wanneer de rusttijd voorbij is, goed uitspoelen met water.

Techniek
Blonderen op de hoofdhuid of op bijzonder belaste lengtes

Blondeert
Tot 6 niveaus

Mengverhouding
1:1 voor toepassingen op de hoofdhuid; 1:1,5 voor toepassingen op lengtes

Rusttijd
Maximaal 35 minuten voor toepassingen op de hoofdhuid; maximaal 60 minuten op de lengtes

Synergie
10-20-30 vol.
40 vol alleen op lengtes