C U R L L O V E R

De professionele behandeling gemaakt om krullend haar te voeden en te definiëren

C U R L Y H A I R C U R L L O V E R

Curl Lover is een professionele haar behandeling die speciaal is ontwikkeld om je krullen voeding en definitie te vinden. Het voedt de haarvezel tot diep in de wortels en laat zachte en glanzende krullen achter. Het kroeseffect wordt verminderd en verbeterd de natuurlijke krullen. Curl Lover geeft onmiddellijke resultaten met een perfect krullend effect. Linumzaden en Chiazaden zorgen voor een betere efficiëntie van de formule.


P L U S

  • Volume onder controle
  • Nutrition antikroes effect
  • Definitie het reactiveert de natuurlijke vorm van de krullen
  • Elasticiteit voor perfecte styling

CURLLOVER SHAMPOO

ONCARE Curl Lover Shampoo is een shampoo die speciaal is ontwikkeld voor krullend haar. Het haar wordt gereinigd en definieert tegelijkertijd zachtjes de krullen. Het kroesachtige effect in het haar wordt tegengegaan en geeft het haar hydratatie en glans. ONCARE Curl Lover Shampoo verzwaart het haar niet en geeft het haar een zacht en licht gevoel. Het wordt verrijkt met Linumzaden en Chiazaden wat zorgt voor een glanzend effect. Droog, beschadigd en dof krullend haar wordt glanzend hersteltGEBRUIKSAANWIJZING:

Aanbrengen op een natte hoofdhuid. Masseer in, zorg ervoor dat het product al het haar bedekt en laat het een paar minuten intrekken. Grondig uitspoelen en indien nodig herhalen. Wij raden aan om het product te gebruiken in combinatie met Curllover Conditioner en Curllover Eco-Mousse.


CURLLOVER CONDITIONER

ONCARE Curl Lover Conditioner is speciaal ontwikkeld voor gekruld haar. Het haar wordt gevoed en gedefinieerd. Daarnaast worden je krullen intensief gedisciplineerd zonder het haar te verzwaren. ONCARE Curl Lover Conditioner zorgt ervoor dat het haar ontward wordt en tegelijkertijd wordt het haar verzacht en weer glanzend. Verrijkt met Linumzaden en Chiazaden wordt het haar gehydrateerd tot diep in de haarwortel.GEBRUIKSAANWIJZING:

Na het wassen van het haar met Curllover Shampoo, op nat haar aanbrengen en doorkammen om de verdeling te bevorderen. 3-5 minuten laten intrekken, daarna grondig uitspoelen en stylen.
We raden aan om de behandeling af te ronden met Curllover Eco-Mousse.


CURLLOVER ECO-MOUSSE

ONCARE Curl Lover Eco Mousse blaast krullen een nieuw leven in. De lichte mousse hoeft niet uitgespoeld te worden. Kroeseffect wordt tegengegaan en het definieert alle krullen. Het geeft hydratatie, elasticiteit, volume en glans aan het haar zonder het haar te verzwaren. Verrijkt met Linumzaden en Chiazaden wordt de glans en zachtheid van krullend haar hersteld

.

GEBRUIKSAANWIJZING:

Breng, afhankelijk van de lengte van het haar, 4-6 hoeveelheden product ter grootte van een walnoot aan op je handen en breng het gelijkmatig aan op schoon, handdoekdroog haar, met een kam of je handen. Gebruik, zonder uit te spoelen, een diffusor op het haar om krullen te activeren en te definiëren. Herhaal op droog haar, na het stylen of de volgende dag, om krullen op te frissen en het kroeseffect te verminderen. We raden aan om te gebruiken in combinatie met andere producten uit het Curllover-assortiment.


CURLLOVER SUPER

ONCARE Curl Lover Eco Mousse blaast krullen een nieuw leven in. De lichte mousse hoeft niet uitgespoeld te worden. Kroeseffect wordt tegengegaan en het definieert alle krullen. Het geeft hydratatie, elasticiteit, volume en glans aan het haar zonder het haar te verzwaren. Verrijkt met Linumzaden en Chiazaden wordt de glans en zachtheid van krullend haar hersteld.

 

GEBRUIKSAANWIJZING:

Goed schudden voor gebruik. Breng aan op vochtig en gewassen haar. Droog het haar goed af om overtollig water te verwijderen. Breng aan op de lengtes van het haar en laat het 5-10 minuten intrekken. Spoel het vervolgens goed uit en droog het haar opnieuw zoals je gewend bent. Ga door met het stylen van het haar. Het wordt aangeraden om een stijltang te gebruiken om zo het lamineereffect te verbeteren.

P R O D U C T E N