N O Y E L L O W

De exclusieve behandeling om alle tinten blond te verbeteren

N O Y E L L O W 

Blond Hair No Yellow is een exclusieve behandelingslijn die speciaal ontwikkeld is voor alle blonde tinten. Met de No Yellow behandelingslijn wordt blond haar, geblondeerd haar en grijs haar optimaal verbeterd. Het neutraliseert ongewenste warme tonen in het haar en geeft daarbij een koele ondertoon. De blonde tinten worden geoptimaliseerd en geeft koude tinten in het haar. Al vanaf de eerste behandeling. Blond Hair No Yellow is geformuleerd met Iris, Violet en Lavendelextracten wat het haar doet glanzen.


P L U S

  • SHINE glanseffect
  • STERKTE hydratatie en weerstand tegen borstelen
  • BODY volheid en volume
  • KLEUR perfectie in de lichtste tinten

NO YELLOW SHAMPOO

No Yellow Shampoo neutraliseert ongewenste warme tinten in het haar. Daarmee worden koude tinten in het haar verbetert en versterkt. Het zorgt voor volume aan het haar en beschermt de haarvezel. Daarnaast verbetert No Yellow Shampoo de sterkte, elasticiteit en de glans van blond haar. Het haar wordt zacht gereinigd en heeft een verzachtende werking op zelfs beschadigd haar. Het blonde haar wordt verlicht en de textuur wordt verbeterd.GEBRUIKSAANWIJZING:

Aanbrengen op een natte hoofdhuid. Product in het haar masseren en enkele minuten laten inwerken. Spoel grondig uit en herhaal indien nodig. Voor het beste resultaat raden we aan om het te gebruiken in combinatie met NOYELLOW Conditioner en NOYELLOW Spray.


NO YELLOW CONDITIONER

No Yellow Conditioner is een conditioneringsbehandeling die ongewenste warme tinten in het haar weet te neutraliseren. Het heeft een revitaliserend effect op het haar en beschermt de haarvezel. No Yellow Conditioner geeft het haar sterkte, elasticiteit en glans. Er wordt een beschermend laagje toegevoegd aan het haar wat zorgt voor een hydraterend effect. Het blonde haar wordt verlicht en versterkt.GEBRUIKSAANWIJZING:

Na het wassen van het haar met NOYELLOW Shampoo, aanbrengen op nat haar en doorkammen om gelijkmatig te verdelen.
3-5 minuten laten inwerken, daarna goed uitspoelen en stylen.
Voor het beste resultaat raden we aan om de behandeling te beëindigen met NOYELLOW Spray.


NO YELLOW SPRAY

No Yellow Spray is een leave-in spray die niet uitgespoeld hoeft te worden. Het is speciaal ontwikkeld voor blond, geblondeerd en grijs haar. Het helpt ongewenste warme tonen in het haar te neutraliseren en koude tinten te verbeteren. Verrijkt met een formule van panthenol en multi-actieve vitamines krijgt het haar een hydraterend, voedend en een conditionerend effect.GEBRUIKSAANWIJZING:

Goed schudden voor gebruik. Spray op schoon, handdoekdroog haar of droog haar, vanaf een afstand van ongeveer 20 cm. Kam door om gelijkmatig te verdelen. Droog en style het haar zoals gewenst.


SUPER BE BLOND

ONCARE Super Be Blond is een disciplinerende behandeling. Het is speciaal ontwikkeld voor

blond, natuurlijk of geblondeerd haar. Het zorgt dat het haar handelbaar is en geeft het een zacht en

geregenereerd effect. Daarnaast wordt het haar zijdezacht en glanzend.

 

GEBRUIKSAANWIJZING:

Goed schudden voor gebruik. Breng aan op vochtig en gewassen haar. Droog het haar goed af om overtollig water te verwijderen. Breng aan op de lengtes van het haar en laat het 5-10 minuten intrekken. Spoel het vervolgens goed uit en droog het haar opnieuw zoals je gewend bent. Ga door met het stylen van het haar. Het wordt aangeraden om een stijltang te gebruiken om zo het lamineereffect te verbeteren

P R O D U C T E N