O N C A R E
C O L O R B L O C K 

Voor gekleurd en geblondeerd haar

C O L O R B L O C K

EEN PROFESSIONELE FORMULE VERRIJKT MET KOSTBARE WERKZAME STOFFEN OM GEKLEURD HAAR te voeden en te beschermen en de haarvezel in goede conditie te houden, voor een stralende en langdurige kleuring, zoals in de salon. 

EEN NIEUWE MIX, ONTWORPEN OM DE INTENSITEIT EN DUURZAAMHEID VAN DE KLEUR TE VERSTERKEN EN TE BESCHERMEN. 


P L U S

  • STABILISEERT de pigmenten in de haarvezel
  • BEHOUDT de integriteit en schittering van de kleur in de loop van de tijd
  • NEUTRALISEERT ongewenste reflecties die typisch zijn voor blond of geblondeerd haar
  • INTENSIFICEERT de schittering en helderheid van lichte tinten

COLOR BLOCK SHAMPOO 

ONCARE Color Block Shampoo is een shampoo dat de kleur in het haar weet te stabiliseren. Het haar wordt op een speciale manier gereinigd en gehydrateerd. Daarnaast wordt de kleur in het haar gestabiliseerd wat ervoor zorgt dat het op lange termijn zijn intensiteit en glas verliest. Het haar wordt
handelbaarder, glanzender en vitaal.

GEBRUIKSAANWIJZING:

Over de bevochtigde hoofdhuid verdelen. Masseren terwijl het product op het haar aangebracht wordt. Zorgvuldig spoelen. Zo nodig herhalen. Verdergaan met een

vervolgbehandeling.


COLOR BLOCK CONDITIONER

ONCARE Color Block Balm is een conditioner die de kleur in het haar stabiliseert. De conditioner heeft een evenwichtige en herstellende werking op het haar. Daarnaast geeft het een specifieke beschermende werking van het kleurpigment in het haar.
ONCARE Color Block Balm geeft het haar glans, vitaliteit en bescherming.

 

GEBRUIKSAANWIJZING:

Over het gewassen en handdoek droog haar verdelen. Kam het haar om het product beter te verdelen. 2-3 minuten laten inwerken, goed spoelen en het kapsel in model brengen.


COLOR BLOCK MASK

ONCARE Intensive Color Block Mask is een masker dat intensief gekleurd haar stabiliseert. Het is een diep herstellend masker dat het haar beschermd, conditioneert en verzorgd tot in de haarvezel. ONCARE Intensive Color Block Mask zorgt voor extra volume en voeding van het haar. Daarnaast maakt het masker het haar handelbaarder.


GEBRUIKSAANWIJZING:

Over het gewassen en handdoek droge haar verdelen. Kam het haar om het product beter te verdelen. 2-3 minuten laten inwerken en tot 10 minuten voor een

intensieve behandeling. Om het effect te verhogen kan het haar afgedekt worden met een plastic kapje er kan warmte gebruikt worden. Goed spoelen en het kapsel in model brengen.


COLOR BLOCK SPRAY

ONCARE Color Block Stabalizer Spray is een niet uitspoelbare leave-in spray wat de kleur in het haar
weet te stabiliseren. Het conditioneert het haar en beschermt tegelijkertijd de fysiologische pHwaarden in het haar. ONCARE Color Block Stabilizer Spray behoud kleurintensiteit en glans

op de lange termijn.GEBRUIKSAANWIJZING:

Goed schudden voor gebruik totdat de vloeistof homogeen is, daarna op schoon en handdoek droog of droog haar spuiten. Kam het haar om het product te verspreiden en ga zonder uitspoelen tot de styling over.


EQUALIZING SPRAY

ONCARE Color Block Equalizing Spray is een egaliserende spray die niet uitgespoeld hoeft te worden. Daarbij heeft het een voorbereidende werking op technische behandelingen. Het haar wordt geconditioneerd en egaliseert de poreusheid van het haar. ONCARE Color Block Equalizing Spray optimaliseert het resultaat van een technische behandeling en verlengt de duur.


GEBRUIKSAANWIJZING:

Goed schudden voor gebruik en gelijkmatig op vochtig of droog haar spuiten, afhankelijk van de gewenste technische behandeling. Het haar kammen om het product beter te verspreiden en zonder naspoelen tot de technische behandeling overgaan.