O N C A R E
R E P A I R

Voor beschadigd, poreus en broos haar

R E P A I R

DE FORMULE MET RESPECT VOOR DE HAARSTRUCTUUR is rijk aan werkzame stoffen die in de diepte van de haarvezel werken en de natuurlijke schoonheid van het haar vernieuwen, het versterken en revitaliseren. 

EEN COCKTAIL MET EEN AUTHENTIEKE GEUR, DIE EEN UNIEK GEVOEL VAN LICHTHEID EN EEN SENSATIONEEL STRALEND EFFECT ACHTERLAAT. 


P L U S

  • HERBALANCEREN van fysiologische processen
  • REGENEREERT de haarvezel bij de wortel voor gezond en volumineus haar
  • VERSTERKT de haarstructuur van binnen en stimuleert de groei van sterker haar vanaf de wortel

REPAIR SHAMPOO

ONCARE Repair Shampoo is een shampoo die speciaal is ontwikkeld voor gevoelig, beschadigd en broos haar. Het haar wordt op een milde wijze gereinigd en maakt het haar weer vitaal.
ONCARE Repair Shampoo voedt het haar en maakt het haar weer sterk.GEBRUIKSAANWIJZING:

Op de vochtige hoofdhuid aanbrengen. Het product in masseren en vervolgens goed uitspoelen. Indien nodig herhalen. Ga hierna verder met de gewenste behandeling.


REPAIR BALM

ONCARE Repair Balm is een conditioner die speciaal is ontwikkeld voor gevoelig, beschadigd en broos haar. Het zorgt ervoor dat het haar weer sterk en glanzend wordt. Daarnaast is het haar makkelijker te kammen.GEBRUIKSAANWIJZING:

Op schoon handdoek droog haar aanbrengen. Het haar kammen om het product te verspreiden. Laat het 2-3 minuten inwerken, tot 5 minuten voor een extra diepe hydraterende werking; spoel het daarna goed uit en ga over tot het stylen.


REPAIR MASK

ONCARE Repair Mask is een intensief masker die speciaal ontwikkeld is voor gevoelig, beschadigd en broos haar. Het haar wordt onmiddellijk herstelt wat ervoor zorgt dat het haar weer vitaal en gezond wordt.
ONCARE Repair Mask maakt het haar weer veerkrachtig en bouwt van binnenuit die kracht naar

buiten op.GEBRUIKSAANWIJZING:

Op schoon handdoek droog haar aanbrengen. Het haar kammen om het product goed te verspreiden. Laat het 3-5 minuten inwerken, tot 10 minuten voor een intensief herstel. Gebruik voor een doeltreffendere werking een warmtebron en kapje. Spoel het product goed uit en ga over tot het stylen.


STIMULATE INTENSE LOTION

ONCARE Repair Smoothing Fluid is een gladmakend serum dat ontwikkeld is voor ieder haartype. Het verzacht de haarschubben en maakt deze weer glanzend en zacht.
ONCARE Repair Smoothing Fluid disciplineert, verzegelt en beschermt het haar waardoor deze er weer gezond en compact uitziet. Het maakt het haar makkelijker te kammen, te behandelen en maakt het zijdezacht.GEBRUIKSAANWIJZING:

Op droog haar aanbrengen. Een paar druppels is voldoende. Kam het haar om de vloeistof te verspreiden en ga over tot stylen.