S C A L P

Specifieke lijn voor hoofdhuid verzorging

S C A L P

ONCARE Scalp is een combinatie van zowel natuur als gezondheid. Op deze manier wordt het welzijn van de hoofdhuid herstelt en wordt het respect voor de microbioom behouden.

De specifieke lijn is ontwikkeld voor een evenwichtige hoofdhuid dat is voorzien van mineralen en rijke texturen. Met wetenschappelijke extracten en efficiënte formules die de zee ingrediënten opnieuw uitwerken. Zo worden er nieuwe en tastbare ervaringen geboden.

De hoofdhuid wordt op deze manier perfect in balans gebracht en de celvernieuwing wordt gestimuleerd. De hoofdhuid krijgt de optimale bescherming en invloeden van buitenaf worden tegengegaan. Geeft het haar kracht en glans terug en helpt het uiterlijk van het haar te verbeteren.


P L U S

  • HERSTELT de natuurlijke microbiële balans, verwijdert overtollige roos
  • VERWIJDERD overtollig talg en onzuiverheden, beschermt en versterkt de huidbarrière
  • VERLICHT en VERZACHT hoofdhuidirritaties en ontlast de hoofdhuid

MARINE SCRUB

ONCARE Marine Scrub is een scrub dat een intense detox-actie uitvoert op de hoofdhuid. Het elimineert dode huidcellen, overtollig talg en stres door vervuiling van buitenaf die de haarvezels dagelijks verstoppen. De zuiverende peeling houdt het haar in perfecte evenwicht met een natuurlijke bescherming. Op deze manier wordt de cel vernieuwing versnelt.
ONCARE Marine Scrub zorgt voor een gezonde en natuurlijke haargroei met een stevige en vitale hoofdhuid.GEBRUIKSAANWIJZING:

Verdeel de Marine Scrub over een vochtige hoofdhuid. De hoofdhuid is vooraf gereinigd met de Marine Scrub en de Pure Elixir. Laat voor een paar minuten intrekken en voeg vervolgens een beetje water toe om het zachtjes in te masseren. Spoel het vervolgens goed uit en herhaal de behandeling indien nodig. Zet nadien de juiste behandeling volgens de diagnostische afwijkingen voort voor het beste effect.


PURE ELIXER

ONCARE Pure Elixir heeft een geconcentreerde formule dat speciaal ontwikkeld is om zowel de hoofdhuid als het haar te herstellen. Het beschermt het haar en herstelt het van beschadigingen en vervuilingen van buitenaf.
ONCARE Pure Elixir bevordert de natuurlijke werking van de huidfuncties en geeft het een algemeen gevoel van welzijn.GEBRUIKSAANWIJZING:

Voor gebruik goed schudden. Verdeel door middel van de druppelaar over een vochtige hoofdhuid. Voor een snellere werking van de actieve ingrediënten wordt aangeraden om het aan te brengen op een droge hoofdhuid. Laat het enkele minuten intrekken en spoel vervolgens grondig uit. Vervolg de behandeling met de Skin Shampoo. Voor het behouden van het welzijn van zowel haar als hoofdhuid dient de behandeling regelmatig herhaalt te worden.


SKIN SHAMPOO

ONCARE Skin Shampoo is gemaakt van een speciale vloeibare emulsie die zorgt voor een snelle en totale afgifte van actieve bestanddelen. Op deze manier wordt het haar intens gereinigd en zorgt het voor minder vochtverlies. Door ONCARE Skin Shampoo met regelmaat te gebruiken krijg je veelbelovende resultaten. De hoofdhuid word sneller in balans gebracht en krijgt zijn optimale elasticiteit terug met daarbij een langdurig en fris gevoel.


GEBRUIKSAANWIJZING:
Verdeel de Skin Shampoo over een vochtige hoofdhuid. De hoofdhuid is vooraf gereinigd met de Marine Scrub en de Pure Elixir. Laat voor een paar minuten intrekken en voeg vervolgens een beetje water toe om het zachtjes in te masseren. Spoel het vervolgens goed uit en herhaal de behandeling indien nodig. Zet nadien de juiste behandeling volgens de diagnostische afwijkingen voort voor het beste effect.

 


PURIFYING SHAMPOO

ONCARE Puryfying Shampoo is een zuiverende shampoo wat speciaal gemaakt is voor een droge hoofdhuid met vette roos. De shampoo is SLES en SLS vrij en brengt de cellen vernieuwing en meer in balans. Het herstelt het evenwicht in het haar wat het jeukerige gevoel verlicht. Het haar wordt op gerichte wijze gereinigd en verwijdert roos. Op deze manier wordt het haar lichter en glanzender en
zorgt voor een fris gevoel op de hoofdhuid.


GEBRUIKSAANWIJZING:

Verdeel zorgvuldig over een vochtige hoofdhuid. Masseer goed in en laat het enkele minuten intrekken. Spoel het vervolgens goed uit en herhaal de behandeling indien nodig. Vervolg de behandeling met de Purifying Treatment.


REVITALIZING SHAMPOO

ONCARE Revitalizing Shampoo is een shampoo dat het evenwicht in het haar herstelt met overmatig talg. De shampoo is SLES en SLS vrij en reinigt het haar op milde wijze. ONCARE Revitalizing Shampoo reinigt het haar op milde wijze waarbij het talg gehalte op fysiologisch niveau wordt gebracht. Irritatie op de hoofdhuid wordt bestreden en het haar wordt weer licht en glanzend.


GEBRUIKSAANWIJZING:

Verdeel zorgvuldig over een vochtige hoofdhuid. Masseer goed in en laat het enkele minuten intrekken. Spoel het vervolgens goed uit en herhaal de behandeling indien nodig. Vervolg de behandeling met de Revitalizing Treatment.


REBALANCING SHAMPOO

ONCARE Rebalancing Shampoo is een revitaliserende shampoo voor broos haar dat neigt uit te vallen of uitvalt. De shampoo is SLES-SLS vrij en reinigt het haar op milde wijze. ONCARE Rebalancing Shampoo geeft de hoofdhuid het gevoel van energie, kracht en welzijn weer terug. Daarnaast geeft de shampoo een balancerend effect aan zowel de hoofdhuid als het haar.


GEBRUIKSAANWIJZING:

Verdeel zorgvuldig over een vochtige hoofdhuid. Masseer goed in en laat het enkele minuten intrekken. Spoel het vervolgens goed uit en herhaal de behandeling indien nodig. Vervolg de behandeling met de Rebalancing Treatment.


PURIFYING TREATMENT

Purifying Treatment is een niet uitspoelbare behandeling voor het haar met een herstellende, balancerende een anti-roos werking. De hoofdhuid wordt effectief gezuiverd wat voor een schone en gezonde omgeving op de hoofdhuid zorgt. Purifying Treatment zorgt ervoor dat het jeukende gevoel verminderd en in combinatie met de Purifying Shampoo wordt het effect voltooid. Bij een constant gebruik wordt roos in het haar merkbaar verminderd vanaf de eerste behandeling.


GEBRUIKSAANWIJZING:

Goed schudden voor gebruik en verdeel gelijkmatig over een schone en handdoek droge hoofdhuid. Verdeel het met zorg over het te behandelen gebied en vervolg het drogen van het haar zonder uit te spoelen. Indien nodig kan het ook gebruikt worden op der droge hoofdhuid. Op deze manier worden onaangename gewaarwordingen verlicht.


REVITALIZING TREATMENT

Revitalizing Treatment is een niet uitspoelbare behandeling voor het haar om de vitaliteit van de hoofdhuid te bevorderen. Op deze manier wordt haaruitval als gevolg van stress en factoren van buitenaf tegengegaan. Daarnaast kan de Revitalizing Treatment ook als voorzorgbehandeling worden gebruikt. Het helpt de dikte en het volume van het haar te behouden. In combinatie met de Revitalizing Shampoo wordt het effect versterkt en voltooit.


GEBRUIKSAANWIJZING:

Goed schudden voor gebruik en verdeel gelijkmatig over een schone en handdoek droge hoofdhuid. Verdeel het met zorg over het te behandelen gebied en vervolg het drogen van het haar zonder uit te spoelen. Is geschikt voor dagelijks gebruik om het verkwikkende effect te verbeteren. Daarnaast is het ook te gebruiken bij een droge hoofdhuid.


REBALANCING TREATMENT

Rebalancing Treatment is een niet uitspoelbare behandeling die geschikt is voor de hoofdhuid die lijdt een overmatige aanmaak van talg. Het kalmeert en beschermt de hoofdhuid die geïrriteerd is door veranderingen. Het gaat de overtollige talgproductie tegen en kalmeert de hoofdhuid. Op deze manier zorgt de Rebalancing Treatment ervoor dat het gevoel van reinheid en evenwicht terugkeert.


GEBRUIKSAANWIJZING:

Goed schudden voor gebruik en verdeel gelijkmatig over een schone en handdoek droge hoofdhuid. Verdeel het met zorg over het te behandelen gebied en vervolg het drogen van het haar zonder uit te spoelen. Het kan dagelijks worden gebruikt op een droge hoofdhuid en voorkomt op deze manier talgregulerende effecten.