A R T I S T I C F L A I R

Professionele styling behandelingen

A R T I S T I C F L A I R

Artistic Flair is een brede selectie van producten uit de Selective Professional lijn om elke look te kunnen vormen. Het is een stylinglijn die ontwikkeld is voor zowel vrouwen als mannen. Het is een grote set die op een eenvoudige, handige en effectieve manier aan verschillende behoeften weet te voldoen. Artistic Flair geeft een perfecte en langdurige styling dat gebaseerd is om innovatieve formules. Daarnaast is het grondig bestudeerd in het laboratorium van Selective Professional. Op deze manier wordt de beheersbaarheid van het haar beschermt en wordt het haar gedefinieerd en verbetert.


P L U S

  • EENVOUD basisproducten om alle soorten looks vorm te geven
  • BESCHERMING met verfijnde actieve principes, toegewijd aan de verzorging en schoonheid van het haar
  • FIXING verschillende soorten hold om een ​​praktische en snelle oplossing voor alle haartypes te garanderen

BLOW DIRECTIONAL

Artistic Flair Blow Directional is een milieuvriendelijke, gas loze en ecologische haarspray. Het geeft een langdurig effect van het stylen en geeft een optimale bescherming tegen vocht. Het geeft een krachtige fixatie op het haar en laat geen zichtbare resten achter. Artistic Flair Blow Directional heeft een aangename bloemige geur.GEBRUIKSAANWIJZING:

Spray gelijkmatig over het hele hoofd, ongeveer 30 cm vanaf het haar.


BLOW VOLUMIZING

Artistic Flair Blow Volumizing is een milieuvriendelijke, gas loze en ecologische haarspray. Het is een spray zie volume geeft aan het haar en voor een langdurige textuur van de styling zorgt. Het geeft een voller effect aan dun haar zonder zichtbare resten achter te laten.GEBRUIKSAANWIJZING:

Spray gelijkmatig over het hele hoofd, ongeveer 30 cm vanaf het haar.


EXCEL STRONG

Artistic Flair Excel Strong is een fixerende, sterke en milieuvriendelijke haarspray. Het is ontwikkeld om ieder haartype en iedere look te kunnen fixeren. Het haar droogt snel en verzwaart het haar niet. Daarnaast droogt het haar niet uit en laat het geen zichtbare resten achter. Het is makkelijk te verwijderen bij het borstelen en heeft een aangename bloemige geur.GEBRUIKSAANWIJZING:

Spray op een afstand van ongeveer 30 cm van het haar.
Spray rechtstreeks op de wortels om een ​​volume-effect te verkrijgen.


HOLD EXTRA STRONG

Artistic Flair Hold Extra Strong is een vloeibare gel wat een extra sterke fixatie aan het haar geeft. Het haar krijgt een zichtbare glanzende uitstraling en het haar wordt niet verzwaart. Het biedt een langdurige stevigheid aan het haar zonder zichtbare resten achter te laten. Het is verrijkt met een aangename bloemige en muskusachtige geur.GEBRUIKSAANWIJZING:

Breng de juiste hoeveelheid product aan op geföhnd of handdoekdroog haar op basis van het gewenste resultaat.


SHAPE STRONG

Artistic Flair Shape Strong is een sterke stylingmousse. Het geeft glans en volume aan het haar en is ondanks een krachtige fixatie makkelijk te kammen. Het geeft krullen meer elasticiteit na aanbrengen.

Artistic Flair Shape Strong is een innovatieve formule die een optimale bescherming biedt tegen de hitte van een föhn tijdens het drogen. Daarnaast laat het een aangename bloemige geur achter.GEBRUIKSAANWIJZING:

Voor gebruik goed schudden en ondersteboven houden.
Breng het product aan op gereinigd, handdoekdroog haar.
Spoel niet uit.
Föhnen zonder te borstelen.


SHAPE EXTRA STRONG

Artistic Flair Shape Extra Strong is speciaal ontwikkeld voor kapsels die een sterke ondersteuning nodig hebben. Hierbij wordt de volume van het haar behouden en blijft deze voor langdurige tijd. Het is een innovatieve formule die een maximale bescherming tegen de hitte van stylingproducten biedt en laat een aangename bloemige geur achter.GEBRUIKSAANWIJZING:

Voor gebruik goed schudden en ondersteboven houden.
Breng het product aan op gereinigd, handdoekdroog haar.
Spoel niet uit.
Föhnen zonder te borstelen.


P R O D U C T E N