V O L U M E

Definitie en volume

V O L U M E

De lijn die is ontworpen om volume te geven aan alle haartypes.
Producten die voor het drogen op vochtig haar worden aangebracht of op droog haar worden gespoten om uw eigen stijl te definiëren.
NOW VOLUME is het assortiment producten dat is ontworpen om het volume te maximaliseren en het dunste, platste en meest doffe haar een nieuw leven te geven.
Ideaal voor vrouwen en mannen, geeft een uniek resultaat.
Laat uw fantasie de vrije loop en creëer dynamische en gepersonaliseerde kapsels om uw look te verbeteren.


P L U S

  • DEFINES modelleert alle haartypes
  • VERSTERKT geeft leven aan zwakkere structuren
  • THICKENS geeft een gezonde en krachtige textuur aan het haar

OCEAN TOUCH

NOW Ocean Touch is een spray dat het zogenaamde beach-effect creëert. Het is verrijkt met zeewater en oligo-elementen die volume geven aan het haar. Het definieert de natuurlijke vorm van het haar en is perfect als je zoekt naar een matte en ongekamde stijl. NOW Ocean Touch herinnert je aan het strand en geeft de juiste hydratatie aan het haar. Het gebruik van deze spray droogt het haar niet uit.GEBRUIKSAANWIJZING:

Spray gelijkmatig op vochtig of droog haar om een ​​natuurlijk golvend effect te creëren.
Style zoals gewenst.


POWDER VOL.

NOW Power Vol is een volume poeder die ideaal is om steun en volume te geven aan het haar via de aanzet en langs de lengtes. Het is een extra fijne formule die makkelijk te gebruiken is en een natuurlijk en mat effect geeft aan het haar. NOW Power Vol maakt het haar niet droog en laat geen zichtbare resten achter.


GEBRUIKSAANWIJZING:

Schudden voor gebruik.
Bestrooi het product rechtstreeks vanaf de wortels op droog haar en werk met de vingers in het haar.


PUMP TOO

NOW Pump Too is een volume gevende spray die aangebracht wordt op de aanzet van het haar. De spray is speciaal ontwikkeld om volume te geven aan het haar vanaf de aanzet. Het geeft vorm en ondersteuning aan het haar met een onzichtbare en langdurige werking. NOW Pump Too is speciaal ontwikkeld voor dun en broos haar.GEBRUIKSAANWIJZING:

Spray op schoon, handdoekdroog haar een paar centimeter vanaf de basis van elke lok.
Style zoals gewenst.


SET UP

NOW Set Up is een droogshampoo die gemakkelijk en snel een nieuwe look helpt creëren en vernieuwen. Het absorbeert vet en vieze geurtjes. NOW Set Up geeft het haar opnieuw glans alsof het net is gewassen zonder dat het resten of een nat effect achterlaat.GEBRUIKSAANWIJZING:

Goed schudden.
Spray 15-20 cm vanaf de wortels.
Laat het een paar seconden drogen en borstel het dan door.


VOLUMIZER

NOW Volumizer is een mousse die voor versteviging en verzorging van het haar zorgt. Het geeft volume en glans aan het haar en geeft een beschermende laag tegen de hitte van de föhn.


GEBRUIKSAANWIJZING:

Goed schudden voor gebruik.
Verdeel op de handen en verdeel met een kam of vingers gelijkmatig door schoon, handdoek droog haar.
Style zoals gewenst.


P R O D U C T E N