F I N I S H

Glans en zachtheid

F I N I S H

Creëer een onberispelijke look met NOW NEXT GENERATION.
Haarlak, spray en vloeistof om alle looks een glamour touch te geven.
Ontworpen door Selective Professional onderzoekslaboratoria samen met de haarstylist om de beste producten te verkrijgen om zelfs het meest onhandelbare haar te temmen, waardoor het haar gezond, zacht, volumineus en glanzend blijft.
NOW FINISH beschermt, vormt en hydrateert elke look in alle veiligheid.


P L U S

  • VERLICHT het behoudt de lichtheid en de natuurlijke glans van het haar
  • VERBETERT de kleur en de reflecties dankzij de Color Shield-technologie
  • CONTROLE dankzij de innovatieve actieve principes, het beschermt het haar tegen invloeden van buitenaf

FIX CONTROL

NOW Fix Control is een veelzijdige en een fixerende spray. Het geeft kracht en fixatie aan het haar en maakt het gemakkelijker om het haar te kammen. Het plakt niet en het haar wordt niet verzwaard. Het is een sneldrogende spray en heeft een temmende werking op het haar. NOW Fix Control zorgt voor langdurige en natuurlijke resultaten. Daarnaast wordt het haar beschermt tegen vocht.GEBRUIKSAANWIJZING:

Goed schudden voor gebruik.
Spray vanaf een afstand van ongeveer 30 cm fijn op droog haar.
Ideaal voor het afwerken van elk kapsel.


LIGHT ON

NOW Light On is een polijstend serum dat antikroes in het haar tegengaat. Het gaat het statische effect van het haar tegen en geeft het haar een maximale glans en zijdezachtheid. Daarnaast wordt het haar getemd, gaat het gespleten haarpunten tegen en wordt het haar beschermt tegen vocht. NOW Light On geeft als finishing touch een gezond, volumineus en glanzend kapsel.GEBRUIKSAANWIJZING:

Wrijf een kleine hoeveelheid product in de handpalmen en breng het vervolgens aan op droog haar.


PURE MIST

NOW Pure Mist is een milieuvriendelijke spray die volume geeft aan het haar. Het biedt het haar ondersteuning, vorm en glans. Het laat geen zichtbare resten achter en maakt het haar makkelijker om het uit te kammen. NOW Pure Mist is een zachte spray voor het haar wat een natuurlijk effect en een beschermende laag op het haar creëert. Daarnaast biedt het bescherming tegen invloeden van buitenafGEBRUIKSAANWIJZING:

Spray vanaf een afstand van ongeveer 30 cm op droog haar.
Ideaal om elke stijl af te werken.


STAY STILL

NOW Stay Still is een fixerende haarspray die het mogelijk maakt om de uiteindelijke styling intact te houden. Het haar wordt op een sterke manier gefixeerd en laat geen zichtbare resten

achter. Het geeft definitie aan ieder haartype en heeft een langdurige werking op de styling. NOW Stay Still geeft fixatie aan het haar vanaf de aanzet tot in de haarlengtes.GEBRUIKSAANWIJZING:

Spray op droog haar op een afstand van ongeveer 30 cm.
Ideaal om elke stijl af te werken.


P R O D U C T E N